Presentatrice

 

Van huis uit is Anouschka Laheij opgeleid tot politicoloog en psycholoog en sinds 2007 werkzaam als een gedreven en mensgerichte gespreksleider, trainer en coach. Haar persoonlijke werkstijl is energiek en resultaatgericht, met altijd aandacht voor de mens en het proces. Zij treedt op als gespreksleider op congressen en bijeenkomsten over uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen en bedrijfsorganisatorische vraagstukken. Mensen typeren haar gespreksstijl als energiek, inhoudelijke scherp, betrokken en met flair.

Tafelheer

 

Hilbert Bredemeijer is sinds december 2019 CDA-wethouder Onderwijs, Sport en Buitenruimte bij de gemeente Den Haag. Hij is al sinds zijn studietijd actief voor het CDA, onder meer als campagneleider, persvoorlichter van de Tweede Kamerfractie van het CDA (2018-2013) en voorzitter van de Haagse afdeling van het CDA (2014-2018). Hij studeerde Communicatie in Den Haag en Amsterdam en werkte als woordvoerder onder meer voor SNS REAAL, de Volksbank en de AIVD.

Spreker

 

Jaswina Elahi is doctor in de sociale wetenschappen. Met haar wetenschappelijke artikelen levert zij onder andere bijdrage aan vraagstukken omtrent kansengelijkheid in het onderwijs en op de arbeidsmarkt, grootstedelijke vraagstukken en culturele vraagstukken. Dat heeft met een aantal zaken te maken: haar eigen geschiedenis als Surinaams- Hindostaans in het Haagse, haar 14 jaar ervaring als docent Social Work op de Haagse Hogeschool en haar functie van senior-onderzoeker bij het lectoraat Grootstedelijke vraagstukken. Daarnaast roert Jaswina zich als columnist in het publieke debat rondom multiculturele vraagstukken. En vervult ze een toezichthoudende functie binnen Stichting Voortgezet Onderwijs Haaglanden. Met ook nog twee kleine kinderen op de basisschool, kunnen we stellen dat Jaswina het onderwijssysteem van primair onderwijs tot en met het hoger onderwijs goed op haar netvlies heeft.

Panelsdiscussie

Tijdens de paneldiscussies gaan de volgende panelleden met elkaar in gesprek:
 

Blok 1    
Leerling VO Deniz Sozeri Lucas Onderwijs 
Leerling PO Dana Masoudi P. Oosterleeschool
Student MBO Badr Khaie            ROC Mondriaan, school voor ICT   
     
Blok 2    
Docent HBO Anouk Valkenburg De Haagse Hogeschool, PABO
Docent MBO Wim Stolk ROC Mondriaan, School voor ICT
Leraar VVE n.t.b. 2Samen