Naam: Hilbert Bredemeijer
Titel: Host | Wethouder Onderwijs, Sport en Buitenruimte bij de Gemeente Den Haag
Achtergrond informatie: Hilbert Bredemeijer is sinds december 2019 CDA-wethouder Onderwijs, Sport en Buitenruimte bij de gemeente Den Haag. Hij is al sinds zijn studietijd actief voor het CDA, onder meer als campagneleider, persvoorlichter van de Tweede Kamerfractie van het CDA (2008-2013) en voorzitter van de Haagse afdeling van het CDA (2014-2018). Hij studeerde Communicatie in Den Haag en Amsterdam en werkte als woordvoerder onder meer voor SNS REAAL, de Volksbank en de AIVD.

Naam: Flint van de Gronden
Titel: Host | Rector Lyceum Ypenburg (VO-Haaglanden)

Achtergrond informatie: Flint van de Gronden, geboren in 1980, werkt al ruim 20 jaar in het voortgezet onderwijs. Vanuit Rotterdam, met omzwervingen via Oss en Nieuwegein, is hij in augustus 2020 neergestreken in Den Haag. Opgeleid als dramadocent en met veel lesgevende ervaring, is hij sinds 2013 lid van de schoolleiding en sinds 2017 als eindverantwoordelijk schoolleider. Op dit moment is hij rector van Lyceum Ypenburg (VO-Haaglanden).

Naam: Monaïm Benrida
Titel: Spreker | Programmaleider van de Gelijke Kansen Alliantie

Achtergrond informatie: Monaïm Benrida (1979), programmamanager Gelijke Kansen bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Van begin af aan was hij betrokken bij de oprichting van de Gelijke Kansen Alliantie, eerst als verkenner, vanaf 2016 ook als programmaleider. In de jaren daarvoor was hij op Rijksniveau betrokken bij de aanpak van jeugdwerkloosheid, schooluitval en de implementatie van passend onderwijs. Benrida studeerde bedrijfskunde en management, is geboren en opgegroeid in Midden-Limburg.

Meer info, lees interview Human.

Chats