Locatie

Adres
Sportcampus Zuiderpark
Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22 (houd voor navigatie nr.69 aan)
2533 SR Den Haag

Ingang: Expeditie 2 (aan de achterkant van de hoofdingang)

Bereikbaarheid
Met het OV: Sportcampus Zuiderpark is goed te bereiken met de trein. Vanaf de stations Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor kunt u verder reizen met de tram en bus van HTM naar het Zuiderpark.

Pak tram 9 richting Vrederust (halte Zuiderpark), tram 16 richting Wateringen (halte Loevesteinlaan) of bus 26 richting Zuiderpark.

Vanaf station Rijswijk neemt u bus 50 of 51 richting Grote Markt, halte Veluweplein.

Met de auto: Via uw navigatiesysteem kunt u het best Mr. P. Droogleever Fortuynweg 69 aanhouden. Vanaf het Prins Clausplein is de handigste route via afrit 11, Rijswijk. De Prinses Beatrixlaan brengt u in één rechte lijn naar het Zuiderpark. 

Met de fiets: Door de fijne ligging midden in het Zuiderpark is de Sportcampus goed te bereiken via alle ingangen van het park. Let uiteraard wel een beetje op de wandelaars als u fietst door het park. Bij Sportcampus Zuiderpark zijn voldoende fietsenstallingen.

Parkeren
De beste manier om naar Sportcampus Zuiderpark te komen is met het openbaar vervoer. Reist u toch met de auto, maak dan gebruik van één van de vele P+R locaties in Den Haag om vervolgens met het openbaar vervoer verder te reizen naar het Zuiderpark. Klik hier voor een overzicht van de P+R locaties in Den Haag.

Mocht u toch met de auto direct naar de Sportcampus komen, dan zijn er in en rond het Zuiderpark in totaal 650 parkeerplaatsen aan de kant van de Melis Stokelaan. Daarnaast liggen de parkeergarages Leyweg 1(Leyweg 791, 650 parkeerplaatsen) en Leyweg 2 (Hengelolaan 170Z, 350 parkeerplaatsen) in de nabije omgeving. Vanaf parkeergarage Leyweg 1 is het 20 minuten lopen, of 5 minuten met het openbaar vervoer. Vanaf parkeergarage Leyweg 2 is het 15 minuten lopen.


naar boven