Haagse Helden voor de groep!: het imago van de onderwijsprofessional (voor en na Covid-19).


De afgelopen jaren is er veel te doen geweest om het imago van de onderwijsprofessional. Voor de groep maak je onderdeel uit van de ontwikkeling van kinderen, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen is en dat is fantastisch. Bijdragen aan die ontwikkelingen op welk niveau dan ook is voor de onderwijsprofessional niet alleen een beroep maar ook een roeping.

Toch heeft het beroep en het imago van het beroep onder druk gestaan. De PABO’s trokken niet voldoende studenten aan, er is een groot tekort aan onderwijsprofessionals, de lonen zijn te laag en de werkdruk te hoog. De status en de waardering van het beroep liet te wensen over en dat klopt niet.  Vandaag staat dan ook voor de enorme waardering die de Gemeente heeft voor alle inspanning altijd en in het bijzonder ten tijde van Corona. Graag gaat Hilbert Bredemeijer hierover in gesprek met onderwijsprofessionals, studenten en leerlingen. 

Het belooft een bijzonder en interactief programma te worden waar vrij gesproken wordt over het imago van de onderwijsprofessional in al haar facetten. Voor, tijdens en post- Corona, over het de herwaardering van het beroep en over de passie van het vak. 

Kortom een mooi gesprek met de Haagse Helden voor de groep en de leerlingen en studenten waar ze het voor doen! 

 

Bekijk de video hier